Jdi na obsah Jdi na menu
 

Psí škola Havlíčkův Brod

NABÍDKA PSÍ ŠKOLY ČEKO 

Školka pro štěňátka

Školka je určena pro „psí miminka“ od 12 týdnů. Pejsci se zde naučí správně komunikovat jak s psími tak s lidskými kamarády. Páníčci se prostřednictvím této školky naučí správně porozumět svým pejskům a vychovávat je bez zbytečných chyb, které by se v budoucnu těžko napravovaly.

POZNÁMKA: Školka pro štěňátka probíhá po předchozí telefonické domluvě na čísle 775 182 568 a potvrzením účasti.

Denní školka

Tento typ školky je vhodný pro denní ubytování psů po dobu, kdy je majitel v zaměstnání, má jiné povinnosti, nebo nemá tolik času, aby se věnoval svému miláčkovi. Tuto službu mohou využít také majitelé štěňátek, která ještě nevydrží dlouhou dobu bez svého páníčka.

POZNÁMKA: Tuto službu je nutné vždy předem telefonicky objednat!

Škola výcviku psa s majitelem

Tento výcvik probíhá na Hlavňově (obec mezi Krásnou Horou a Bezděkovem, cca 9 km od Havlíčkova Brodu) nebo dle předchozí domluvy na jiném vhodném místě pod odborným dohledem cvičitele, kdy Vám radím a dohlížím na zdárný průběh výcviku. Hlavním cílem je co nejsrozumitelněji vysvětlit majiteli správný postup výcviku vedoucí k bezproblémovému soužití s jeho psem.

POZNÁMKA: Tento výcvik je nutné vždy předem telefonicky domluvit!

Klasická škola pro psy

Koná se vždy 1x týdně. Škola probíhá na určeném prostoru a v předem dohodnutý termín. Je určena pro pejsky starší 1 roku. Majitelé se zde naučí základní prvky ovladatelnosti a poslušnosti, která je v dnešní době nutná pro každého správně vychovaného pejska. Veškeré naučené prvky si mohou páníčci i jejich psi opakovaně procvičit pod odborným dohledem hlavního výcvikáře.

POZNÁMKA: V případě zájmu je možné zajistit přítomnost svazového figuranta, díky němuž se mohou zájemci se svými psy naučit základy obran.

PŘIJĎTE SE PODÍVAT DO PSÍ ŠKOLY ČEKO A URČITĚ SE STANETE JEJÍMI PRAVIDELNÝMI ÚČASTNÍKY !!!

POZNÁMKA: Prosím účastníky, aby před účastí na „klasické škole pro psy“ napsali SMS na číslo 775 182 568, nebo e-mailové potvrzení návštěvy na kolarik.ceko@seznam.cz, abych měl představu, na kolik „pejskařů“ se mohu těšit.